BADRUMSINSPIRATION

Här har vi samlat inspiration till ditt badrum så att du kan hitta olika stilar och badrumsprodukter. Ett badrum ska man trivas i. Därför utvecklar vi ständigt våra produkter med moderna funktioner som ger dig en skönare upplevelse, här kan du se några av dem.

Hafa Igloo Pro

I vårt breda sortiment av IglooPro™ hittar du rätt duschlösning oavsett badrum. Förutom att den är snabb att installera tillför den en unik touch med sin svenska design.

Läs mer om IglooPro duschlösningar

HAFA NEAT - SMART BADRUMSMÖBEL PÅ LITEN YTA

Hafa Neat är möbeln för det lilla badrummet eller gästtoaletten. Välj mellan lucka eller lådor, bägge mjukstängande. De smarta förvarings- och helkroppsspeglarna har hyllor som nås från två håll och rymmer förvånansvärt mycket.

Läs mer om Neat badrumsmöbler

HAFA SHAPE - personligT formbar

Hafa Shape är badrumsmöbeln för dig som söker det personliga, formbara och vill ha ett elegant uttryck. Rak och avskalad design i kombination med fulländad teknik ger dig en möbel du kommer ha glädje av i många år. 

Läs mer om Shape badrumsmöbler

NYA HAFA SUN - TIDLÖS NORDISK DESIGN

Nästa generation av Hafa Sun är här, nu med nya fina färger, rymligare lådor och skåp och ännu fler kombinationsmöjligheter. Vi har också lagt lite extra omsorg på detaljerna så som inredning i bambu och matta i de mjukstängande lådorna. 

Läs mer om Nya Sun badrumsmöbler

HAFA EDGE - DESIGN OCH KVALITETSUTTRYCK

Med nya Hafa Edge flyttar vi fram gränsen för design och kvalitetsuttryck inom badrumsmöbler. Moderna tunna linjer och exklusiva valmöjligheter kombineras med de senaste kvalitetskomponenterna och materialen.

Läs mer om Edge badrumsmöbler

HAFA GO - STILREN MÖBEL MED GENERÖS DESIGN

Hafa Go är en stilren badrumsmöbel med sammetsmatt finish som passar in oavsett var du befinner dig i livet. Go finns i flera bredder, har generös förvaring och fungerar lika bra i det lilla som i det stora badrummet.

Läs mer om Go badrumsmöbler

HAFA EDEN - KLASSISK DESIGN MED PERSONLIG KARAKTÄR

Hafa Eden är en badrumsmöbel i klassisk design med personlig karaktär. Designern Therese Samuelsson har skapat fina materialmöten, moderna detaljer och klassiska linjer inspirerad från både dåtid och nutid. Inspireras av Eden.

Läs mer om Eden badrumsmöbler

HAFA LIFE - FÖR PERSONLIG STIL OCH KREATIVA IDÉER

Hafa Life är som livet, fullt av möjligheter. Vår designer Therese Samuelsson har designat alternativa lådfronter, så att du lätt förnyar möbeln enligt personlig stil och kreativa idéer.

Läs mer om Life badrumsmöbler