Edge badrumsmöbler teknik

När teknik möter design

När teknik möter design

Med nya Hafa Edge flyttar vi fram gränsen för design och kvalitetsuttryck inom badrumsmöbler. Moderna tunna linjer och exklusiva valmöjligheter kombineras med de senaste kvalitetskomponenterna och materialen för ditt badrum. 

  • SmoothOpen™ – unikt lådsystem med en kombination av push-open och mjukstängning i ett
  • FlexStorage™ – unik flexibel lådinredning i ek med exklusiv matta
  • Handfat i glaserat stål – det mest exklusiva du kan välja
  • Stor flexibilitet, skapa din personliga möbel 
Tre olika bredder och moduler

Tre olika bredder och moduler

Våra underskåp finns i bredderna 600, 800 och 1000. Samtliga bredder kan kombineras ihop med sidomodul 600 för ytterligare bredd. Sidomodulen kan även placeras helt fristående för en spännande touch i ditt badrum. 

 

storleksval_hafa.jpg

Våra underskåp finns i bredderna 600, 800 och 1000

TVÅ OLIKA FÄRGER

TVÅ OLIKA FÄRGER

Hafa Edge badrumsmöbel finns i vitt och antracitgrått, båda med elegant matt finish. Välj det som passar just ditt badrum.

Edge vit matt

Edge vit matt

Ovan syns Hafa Edge 1000 vit matt tvättställsskåp. Handfat Hafa Edge Smooth i glaserat stål samt bänkskiva Kensho i Silestone™. En unik kombination för ditt badrum.

Edge antracitgrå

Edge antracitgrå

Ovan syns Edge 600 antracitgrå tvättställsskåp med SmoothOpen™ lådsystem samt FlexStorage™ och nedsänkt tvättställ i porslin. Färgen tillför en exklusiv känsla i ditt badrum.

Handfat i glaserat stål eller porslin

Handfat i glaserat stål eller porslin

Nedan visar vi sex fristående handfat som vi tycker passar extra bra till Hafa Edge. Fyra i porslin med olika former och Edge Oval samt Edge Smooth i glaserat stål med extra tunna linjer. Glaserat stål är hållbart, slagtåligt och det mest exklusiva valet du kan göra.                                                                                                                                       

edge_handfat.jpg

Nedsänkt handfat i porslin

Nedsänkt handfat i porslin

Vårt nedsänkta tvättställ i porslin har rundade hörn och överfyllnadsskydd CL15. Finns till bredderna 600, 800 och 1000 med djup 465. Tvättstället finns i vitt.

Bänkskiva av Silestone

Bänkskiva av Silestone

Silestone™ består av 94 % naturlig kvarts, vilket gör det utomordentligt hårt och motståndskraftigt. Kvarts är en av de hårdaste mineralerna i världen. Detta gör våra produkter mycket slagtåliga och slitstarka, med hög motståndskraft mot repor. Silestone™ är en investering för framtiden. På bilden visas bänksivan i Chrome.

Håltagning i bänkskivan

Håltagning i bänkskivan

Skivorna levereras med hål för fristående handfat och hög blandare pga materialets extrema hårdhet. Silestones höga slagtålighet överstiger t.ex granit. Välj mellan fyra färger och strukturer, gråmelerad Kensho, ljus, marmorerad Lagoon, mörkgrå Cemento Spa eller stenmönstrad Chrome i mellangrå nyans.

Förvaring med push-open

Förvaring med push-open

Komplettera med hög- och halvskåp som öppnas med push-open vilket inte kräver något handtag eller med mjukstängande lucka med handtag.

Se Edge badrumsmöbler här
Välj till handtag i krom

Välj till handtag i krom

Handtagen ger din Edgemöbel ytterligare karaktär. Tunna, långsmala och specifikt framtagna för Edge. Asymmetriskt placerade för spännande touch.

Välj till handtag
Lådbelysning och eluttag

Lådbelysning och eluttag

Komplettera med lådbelysning som tänds automatiskt när lådan öppnas. Ett praktiskt eluttag är också bra att komplettera badrumslådan med.

Se Edge badrumsmöbler här
Unikt lådsystem med högsta prestanda

Unikt lådsystem med högsta prestanda

Inuti lådan finns en flexibel lådinredning, FlexStorage™, i lackad massiv ek och en matta i botten som håller saker på sin plats och förenklar vid rengöring. Som ett extra tillval kan du välja att lägga till belysning och eluttag i lådorna. 

Edge har SmoothOpen™ lådsystem, en kombination av push-open och mjukstängning i ett. Lådorna öppnas mjukt med push eller handtag efter behov och situation, tack vare senaste tekniken av lådsystem.