Hafa Igloo Pro™

Nu tar vi ytterligare ett steg framåt när vi lanserar vår nya duschserie, Hafa IglooPro™. Vi förenar banbrytande teknik med unik design. IglooPro™ är mycket snabb att installera genom vår unika patentsökta InstaQuick™-funktion.

Banbrytande teknik unik design

I vårt breda sortiment av IglooPro™ hittar du rätt duschlösning oavsett badrum. Förutom att den är snabb att installera tillför den en unik touch med sin svenska design.

InstaQuick™ - ny patentsökt teknik... läs mer

IglooPro™ monteras enkelt och snabbt av en person och justeras med hjälp av en helt ny teknik, InstaQuick™.

 • insta-quick-ovan.jpg

  SNABBASTE INSTALLATIONEN

  Tryck fast glasdörren mot väggprofilen. Placera monteringssetet på plats och dörren är säkrad.

 • insta-quick-hand.jpg

  ENKEL ATT JUSTERA

  InstaQuick™ gör att du enkelt kan anpassa vinkeln på dina dörrar även om ditt hörn inte är 90°.

 • justerbara_vaggprofiler.jpg

  JUSTERBARA VÄGGPROFILER

  Justerbara väggprofiler som kan monteras med 12 mm utanpåliggande rör, cc 35 mm.

Våra olika kombinationer... läs mer

Kombinera din duschlösning efter ditt behov. Allt från ett traditionellt duschörn i flera storlekar eller kombinationer av raka, fasta eller böjda väggar, som kan placeras på flera olika sätt. Den justerbara öppningsvinkeln ger dig många valmöjligheter och du fäller lätt in dörrarna när de inte används för att frigöra yta i ditt badrum.

igloo-pro-kombinationer.jpg

HAFA IGLOO PRO DUSCHHÖRN

Härliga stora glasytor, släta väggprofiler utan skarvar som är lätta att hålla rena och handtag av natureloxerad aluminium. Kombinera din duschlösning efter ditt behov. Allt från en traditionell hörndusch i flera storlekar, en kombination av en rak, fast eller böjd vägg till en U-dusch som kan placeras på flera sätt. Den justerbara öppningsvinkeln ger dig många valmöjligheter och du fäller lätt in dörren/dörrarna när de inte används för att frigöra yta i ditt badrum.

Se alla IglooPro duschhörn

Hafa Igloo Pro Round

Elegant rund duschhörna i klart glas och släta profiler som passar i de flesta hem. Vändbara dörrar som lätt fälls inåt och frigör yta när duschen inte används. Finns i storlekarna 700, 800, 900 och 1000 mm som alla går att kombinera med varandra.
 

Hafa Igloo Pro U

Duschhörna med flexibla lösningar, kan t.ex. placeras i hörn, med hänsyn till fönster och mitt på vägg. Perfekt för det lilla badrummet då bägge dörrar kan fällas in helt mot vägg när duschen inte används. Finns i klart glas samt i en storlek, bredd 950 mm, djup 800 mm på rak vägg.
 

Hafa Igloo Pro Corner

Elegant rak duschhörna med stora härliga glasytor som du lätt fäller in när duschen inte används. Släta profiler och handtag av natureloxerade aluminium. Finns i klart och frostat glas samt i storlekarna 700, 800, 900 och 1000 mm som alla går att kombinera med varandra.
 

IGLOO PRO NISCHDUSCHAR

Har du behov av en nischlösning, då har vi många storlekar och flera monteringsalternativ att välja mellan. Välj en eller två vändbara dörrar beroende på vilken yta som ska skärmas av. Om du t.ex. har tänkt att ha den bredvid en badrumsmöbel, kan du välja en dörr tillsammans med en fast vägg. Finns i klart och frostat glas och går att kombinera ihop till många bredder.

Se alla IglooPro nischduschar

IGLOO PRO NISCHDUSCH ENKEL

Rak duschdörr som kan monteras på flera sätt. Dörren är vändbar. Finns i klart och frostat glas samt i storlekarna 750, 850, 950 och 1050 mm.

IGLO PROO NISCHDUSCH DUBBEL

Två raka sväng- och vändbara duschdörrar som skärmar av en stor nisch. Finns i klart och frostat glas samt i storlekarna 700, 800, 900 och 1000 mm. Dörrarna går att kombinera med varandra.

IGLO PROO NISCHDUSCH DUBBEL SKÄRMVÄGG RAK

Kombination av en fast vägg och en svängbar dörr. Finns i flera storlekar som går att kombinera med varandra. Både vägg och dörr vändbara.

IGLOO PRO SKÄRMVÄGGAR

Passar dig med ett litet badrum som vill skärma av din duschyta på ett elegant sätt. Duschstången i natureloxerad aluminium kan monteras på tre sätt, mot vägg för duschdraperi, mot tak eller i vinkel mot samma vägg som duschen monteras. Stången är 1200 mm och kan kapas till valfri längd. Har du lite större yta och vill ha en duschlösning som sticker ut kan du montera den mitt på vägg med hjälp av två stänger. Finns i klart och frostat säkerthetsglas (8 mm) och i storlekarna 700, 800, 900, 1000 och 1300 mm.

Se alla IglooPro skärmväggar

IGLOO PRO SKÄRMVÄGG FAST

Elegant vändbar glasvägg som skärmar av din duschyta mot vägg. Förlängningsprofil finns för utanpåliggande rördragning. Finns i storlekarna 700, 800, 900 och 1000 mm.

IGLO PROO SKÄRMVÄGG 130

Stor härlig glasyta för ett luftigt och elegant intryck, monteras mitt på vägg med två stänger. Finns i storlekarna 1000 och 1300 mm.

IGLOO PRO SKÄRMVÄGG J

Smidig j-formad, lite större vändbar duschvägg som lätt fälls in när den inte används. Passar bra att montera med t.ex. en fast vägg. Finns i klart glas.

IGLOO PRO SKÄRMVÄGG BÖJD

Smidig böjd vändbar duschvägg som lätt fälls in när den inte används. Finns i klart glas.

IGLO PROO SKÄRMVÄGG RAK

Smidig rak vändbar duschvägg som lätt fälls in när den inte används. Passar bra att montera med t.ex. en fast vägg. Finns i klart och frostat glas.