Handfat

Handfat

Hafa handfat & tvättställ | nedstänkt eller fritt stående

Välj handfat utifrån vad som passar ditt badrum och din personliga stil bäst. Vi har nedsänkta tvättställ på badrumsskåp, eller fritt stående handfat på bänkskiva till ditt badrum. Hafa erbjuder ett stort utbud av vägghängt tvättställ, tvättställ på möbel och handfat på bänkskiva i både porslin och rostfritt stål i många modeller. Både runda, rektangulära och ovala, i flera härliga färger.

vanliga frågor - Fristående & nedsänkta handfat

Hafa har ett brett utbud av handfat och tvättställ. Vi har porslinstvättställ som placeras på bänkskiva eller på badrumsskåp. Här finns även praktiska väggtvättstället Explore som fästs på konsoler. Våra nedsänkta tvättställ i porslin har överfyllnadssydd och rymlig skål, samt en glaserad yta som gör det lätta att hålla rent. Hafa Circle Steel är handfat i rostfritt stål med tunn kant i svartkrom eller mässing för en industriell look i ditt badrum. 

  • Hur högt ska ett handfat sitta?

    Standardhöjd för handfat är 85cm över golv, detta mått utgår våra måttskisser från. Det är endast en rekommendation och det är även vanligt att montera något högre, t.ex 87-90cm anpassat för längre personer.

  • Hur rensar man avlopp i handfat?

    Placera en balja under som fångar upp dropp, och skruva loss vattenlåset under handfatet. Rensa och rengör vattenlåset, här kan t.ex en gammal tandborste vara ett bra verktyg för att komma åt. Rensa även bottenventilen om den är igensatt. Montera tillbaka vattenlåset och spola igenom vatten och kontrollera att det är tätt innan baljan avlägsnas.