Breeze duschkabin

Hafa Breeze är en elegant duschkabin med härligt stora glasytor och få profiler för ett luftigt intryck och som gör den lätt att hålla ren. Duschkabinens bakväggar är frostade och döljer därmed eventuella rör. Hafa Breeze har ett generöst instegsmått tack vare dubbla dörrar och det smäckra låga karet ger en rymlig duschhöjd. Duschkabinens fullhöjd är 2m men lätt att installera med låg monteringshöjd på 2,05m. Vill du ha en extra lyxig duschkabin väljer du Hafa Breeze DeLuxe där en takdusch med termostatblandare ingår.

Breeze duschkabin

Breeze duschkabin

Hafa Breeze duschkabin finns både som halvrund och fyrkantig modell och finns i flera storlekar. Duschset ingår och i DeLuxe varianten även en takdusch och termostatblandare med HeatProtection. Det låga duschkaret ger en rynlig duschhöjd, är justerbart och fronten är lätt att ta bort vid rengöring. Hafa Breeze duschkabin är lätt att montera och passar bra i trånga utrymmen. Duschkabinen är rymlig och finns i utförande, 90x90, samt fyrkantig i storlekarna 80x80, 90x90 och 70x90.

Se alla Breeze duschkabiner
Breeeze duschkabin med takdusch

Duschkabin med takdusch

Lyxig takdusch med ställbar duschstång, duschset och termostatblandare med skållningsspärr och HeatProtection ingår i duschkabinen DeLuxe modellen. 

Breeze duschkabin med generöst instegsmått

Generöst instegsmått

Breeze duschkabin har ett generöst instegsmått tack vare duschdörrarnas smarta öppningsfunktion. Duschkabinen finns som fyrkantig eller halvrund modell. 

Breeze duschkabin med låg karhöjd

Låg karhöjd

Den låga karhöjden på 11,5 cm ger en rymlig duschhöjd och gör det enkelt att stiga in. Fronten är enkel att plocka bort vid rengöring.

Breeze duschkabin i korthet:

 • Fullhöjd, 2 meter
 • Monteringshöjd 2,05 m
 • Generöst instegsmått
 • Kar i sanitetsakryl med avtagbar front
 • Låg karhöjd på endast 115 mm, justerbart
 • Lättåtkomligt vattenlås
 • Lätt att montera
 • Lätt att hålla ren, släta ytor och profiler
 • Magnetfunktion vid stängning
 • Handtag av metall
 • 5 mm härdat säkerhetsglas, frostat glas i bakväggar

 

Breeze Round duschkabin

BREEZE MED DUSCHSET

Rymlig och snabbmonterad duschkabin inklusive duschset. Finns i runt utförande, 90x90, samt fyrkantig i storlekarna 80x80, 90x90 och 70x90.

Se Breeze Round duschkabin
Breeze Square DeLuxe duschkabin med takdusch

BREEZE DELUXE MED TAKDUSCH

Rymlig och snabbmonterad duschkabin. Finns i runt utförande 90x90, samt fyrkantig i 80x80, 90x90 och 70x90. Inklusive takdusch, duschset och termostatblandare med skållningsspärr och HeatProtection.

Se alla modellar och storlekar
Hafa Go 600 badrumsmöbel med spegelskåp

MATCHA MED EN BADRUMSMÖBEL

Vår stilsäkra Hafa Go badrumsmöbel finns i flera bredder och djup. Den erbjuder bra förvaring i låda och skåp och finns med flera olika spegelöverdelar.

Se våra badrumsmöbler